marți, 15 ianuarie 2013

12 plante-Sanatate intr-o capsula

12 plante combină cele mai speciale plante într-o singură capsulă. Plante precum: Salcia, Migdalul, Mesteacănul pufos, Teiul argintiu, Coacăzul negru, Magnolia, Ghimbirul, Socul, Urzica, Orzul verde, Stejarul, Ginkgo Biloba!
Cele 12 Plante acţionează pentru refacerea stării de bine a organismului, având efecte benefice asupra imunităţii, sistemului circulator, sistemului digestiv, cu un aport semnificativ de vitamine, proteine şi enzime.
Vrei sa fii flexibil ca o salcie?Dur ca mesteacanul si stejarul?Frumos ca teiul argintiu,coacazul negru si magnolia?Sa ai o minte agera?Consuma produsul 12 plante si te vei simti extraordinar si plin de viata.
De ce sa consumi tot felul de pastile care iti promit marea cu sarea si cand ele defapt iti ataca organismul sau chiar nu au nici un efect, cand poti consuma produsul 12 plante,format din cele mai bune plante,atent selectate,fiind cele mai recomandate plante pentru un plus de energie,cresterea imunitatii,vitamine,proteine.Totul natural si bun cu efect benefic asupra organismului. http://www.12plante.ro/

8 comentarii:

  1. Am vazut ceva prezentari despre astfel de medicamente si cred ca multa lume care consuma asa ceva nu asimileaza vitaminele respective. Trebuie consultat un medic ca sa stii exact cum asimilezi vitaminele, astfel risti sa dai banii degeaba

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare foarte tentant, daca are si efectul scontat atunci cu siguranta o sa incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. As fi interesat de un tratament naturist pentru stomac, am dureri destul de des, nu pot sa mananc condimentat, desi imi place.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, cred ca sunt foarte bune tratamentele naturiste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai nostri cand erau mici nu se mai umpleau de atatea pastile, si erau sanatosi. Astea naturiste sunt in regula, ce atata abuz de antibiotice.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt benefice pentru orice afectiune ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Presupun ca sunt bune asa in general pentru organism, nu in tratarea unei afectiuni anume.

    RăspundețiȘtergere