luni, 20 februarie 2012

Brasovean.com

Un site Brasovean care promite sa aduca stiri,noutati din orasul Brasov.Momentan site-ul este la inceput dar are un concurs foarte frumos pentru cei din Brasov dar si pentru cei care stau minim 3 luni in acest oras.Eu cred ca acest site va fi foarte folositor celor din Brasov dar nu numai pentru ca va posta stiri si noutati ce for fi folositoare multora.Aceasta initiativa apartine detinatorului binecunoscutului site www.concursuri.biz.Mi se pare o initiativa foarte buna ce le permite cititorilor sa exercite "meseria" de jurnalist dar as vrea sa propun cateva observatii in legatura cu site-ul brasovean.com
Tema acestui site este ok dar as propune ceva care sa ii dea un aer de cotidian,de stire...sa fie atragator dar nu prea tipator.
Ar fi o problema cu postarile cititorilor.Sa fie adevarate subiectele postate de cei care posteaza(sa fie verificare inainte de a fi acceptate ca postare de catre administratorul sitului)altfel oricine ar putea posta doar pentru premii sau doar ca sa spuna ca a postat si el.
La popularite nu cred ca o sa fie vreo problema deoarece acest site v-a fi popular din cauza ca a organizat acest concurs ceea ce este foarte bun.
As mai adauga la acest site si limba engleza pentru ca din cate stiti Brasov este un oras ce este frecvent vizitat de numerosi turisti si aceasta va fi un beneficiu pentru site destul de bun deoarece va informa turistii.
Pentru a creste popularitatea acestui site eu as propune sa se asocieze cu alt site de stiri si in acest fel sa fie ca o reclama intre aceste 2 site-uri(sau mai multe)
In legatura cu reclamele:sa nu puneti reclame gen stirileprotv.ro deoarece este foarte enervant atunci cand vrei sa vezi un video sau ceva sa stai si sa astepti sa faca ei reclama la sampon sau mai stiu eu ce.
As mai adauga o optiune prin care cititorii sa poate uploada direct materialele de pe telefonul mobil daca acestia se afla in locuri unde nu au un pc.(pe drum sau prin padure,munte)si sa anunte in timp real despre evenimentele ce se petrec.
Cam asta este ce am avut de spus.Mult succes cu acest site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu